%

Nieuws

 • Luister naar de podcast 'Door weer en wind'

  In de podcast 'Door weer en wind' van team de Superhelden bespreken HomeSporters Youp en Ewout alle voorbereidingen op hun deelname aan HomeRide. Bekende (voormalig) sporters vertellen wat je kunt doen om goed voorbereid te zijn en ouders delen hun ervaringen over een verblijf in een Ronald McDonald Huis.

  Beluister via Springcast Beluister via Spotify

 • Meld je aan voor Ontmoet HomeSport Events

  Is HomeSport Events nieuw voor jou en wil je meer te weten komen over het event? Ben je benieuwd of deze unieke uitdaging iets voor jou is? Kom dan naar Ontmoet HomeSport Events op donderdag 29 februari van 19.30-20.30 uur via Microsoft Teams en stel al je vragen. Meld je gelijk aan!

 • Maak je eigen materiaal met Skideo

  Naast de standaard flyers en posters is het vanaf nu mogelijk om je eigen, gepersonaliseerde materiaal te maken. Met de online tool Skideo maak je eenvoudig je eigen posters en socialmediaberichten. Vul je (team)naam in, verander de afbeelding in een foto naar keuze en voeg een QR-code naar jouw actiepagina of teampagina toe. Vervolgens kun je het materiaal downloaden, op social media plaatsen, via WhatsApp versturen of printen. Ook leuk: bedank jouw donateur met een gepersonaliseerd kaartje!

  Naar Skideo

 • Bestel de [t]Huiswijn 2024

  De [t]Huiswijn is terug! Nieuw dit jaar: een heerlijke Cava. Voor als je iets te vieren hebt of om samen het nieuwe jaar mee in te luiden. Ook hebben de [t]Huiswijnen weer een nieuw, fris etiket. Waar wacht je nog op? Bestel de [t]Huiswijn direct en boost jouw fondsenwerving!

 • HomeSport Events 2024 start en finisht in Arnhem

  Op zaterdag 29 juni 2024 klinkt het startschot van de dertiende editie van HomeSport Events in Arnhem. Vanuit de hoofdstad van Gelderland vertrekken de teams, en gaan zij dwars door Nederland 500 kilometer wielrennen, 240 kilometer hardlopen of 120 kilometer wandelen. Daarbij passeren zij diverse Ronald McDonald Huizen. 24 uur later, op zondag 30 juni, finishen ze weer in Arnhem.

 • Meld je aan voor 'Ontmoet HomeSport Events' op 29 november

  Is HomeSport Events nieuw voor jou en wil je meer te weten komen over het event? Ben je benieuwd of deze unieke uitdaging iets voor jou is? Kom dan naar Ontmoet HomeSport Events op woensdag 29 november 2023 van 19.30-20.30 uur via Microsoft Teams en stel al je vragen. Meld je gelijk aan!

 • Inschrijving HomeSport Events 2024 geopend

  De inschrijving voor HomeSports Events zijn open! Ga jij ook de uitdaging aan op 29 en 30 juni 2024? Schrijf je in voor een van de disciplines: 500 kilometer wielrennen (HomeRide), 240 kilometer hardlopen (HomeRun) of 120 kilometer wandelen (HomeWalk) binnen 24 uur, samen met jouw team. Om zo geld in te zamelen voor de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen.

 • 1.455.065 euro opgehaald bij twaalfde editie HomeSport Events

  1.455.065 euro is dit jaar de opbrengst van de twaalfde editie HomeSport Events, het sportevenement van Ronald McDonald Kinderfonds. Het bedrag werd onthuld tijdens de start van het sportevenement om 13.00 uur. Na de onthulling vertrokken de ruim 1.300 sportievelingen. Op de racefiets, hardlopend en wandelend leggen zij in 24 uur honderden kilometers af. Het bedrag komt ten goede aan de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen.

 • Op een aantal locaties nog vrijwilligers gezocht

  Op een aantal checkpoints zijn we nog hard op zoek naar vrijwilligers, waaronder in Teuge, Tilburg en Zwolle. Wil jij een handje helpen tijdens HomeSport Events en samen met ons het event tot een succes maken! Geef je dan op als vrijwilliger.

 • Winactie: maak kans op de exclusieve blauwe trui!

  Naast de groene, gele en hartjestrui maak je dit jaar kans op nóg een speciale trui: de blauwe trui! Deze trui, bedrukt met de skyline van Zwolle en in de kleur van de stad, is exclusief voor HomeSport Events 2023 en wordt via een speciale winactie vergeven.

 • Help mee op één van de 12 locaties

  Een bijzonder evenement, toffe locaties en teambuilding gegarandeerd: kom op 24 en/of 25 juni een handje helpen tijdens HomeSport Events. Op de twaalf locaties in Nederland zoeken we vrijwilligers met het hart op de juiste plek. Ook bij jou in de buurt! Om samen met ons een succes te maken van HomeSport Events 2023. Ga ook aan de slag als vrijwilliger en geef honderden HomeSporters een duwtje in de rug (letterlijk en figuurlijk!). Bekijk alle tijden en locaties, en meld je aan via het formulier.

 • Schrijf je team(leden) in vóór 1 mei

  Staat jouw team nog niet ingeschreven voor HomeSport Events? Of is jouw team nog niet compleet? Op maandag 1 mei sluit de inschrijving voor HomeSport Events. Zorg ervoor dat je team voor die tijd staat ingeschreven en alle teamleden zich hebben aangesloten!

 • Meld je aan voor het Pre-Event

  Op zaterdag 22 april organiseren we het Pre-Event bij De Bergse Bossen in Driebergen om ons samen voor te bereiden op HomeSport Events. De dag staat in het teken van ontmoeten, informeren en inspireren. Zien we jou daar? Meld je gelijk aan.

  Aanmelden Pre-Event

 • Inschrijvingen vrijwilligers geopend

  Wil je op een andere manier bijdragen aan HomeSport Events op 24 en/of 25 juni? Alleen, of samen met familie, collega's of vrienden? Kom een paar uur helpen als vrijwilliger op een van de locaties! Het is vanaf nu mogelijk om je aan te melden als vrijwilliger.

  Meld je aan

 • Bestel je eigen teamkleding bij TACTIC

  Onderscheid jouw team tijdens HomeSport Events met jullie eigen teamkleding. Ook in 2023 kunnen teams gepersonaliseerde teamkleding bestellen bij TACTIC, leverancier van de HomeSport Events shirts. TACTIC ontwerpt en levert custom teamkleding voor zowel wielrenners, hardlopers als wandelaars.