%

Nieuws

 • Inschrijving HomeSport Events 2024 geopend

  De inschrijving voor HomeSports Events zijn open! Ga jij ook de uitdaging aan op 29 en 30 juni 2024? Schrijf je in voor een van de disciplines: 500 kilometer wielrennen (HomeRide), 240 kilometer hardlopen (HomeRun) of 120 kilometer wandelen (HomeWalk) binnen 24 uur, samen met jouw team. Om zo geld in te zamelen voor de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen.

 • Zien we jou in 2024?

  Weet jij nu al dat je op 29 en 30 juni 2024 weer aan de start staat? Laat jouw gegevens achter en wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws. De officiële inschrijving voor HomeSport Events 2024 opent eind september.

  Laat je gegevens achter

 • 1.455.065 euro opgehaald bij twaalfde editie HomeSport Events

  1.455.065 euro is dit jaar de opbrengst van de twaalfde editie HomeSport Events, het sportevenement van Ronald McDonald Kinderfonds. Het bedrag werd onthuld tijdens de start van het sportevenement om 13.00 uur. Na de onthulling vertrokken de ruim 1.300 sportievelingen. Op de racefiets, hardlopend en wandelend leggen zij in 24 uur honderden kilometers af. Het bedrag komt ten goede aan de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen.

 • Op een aantal locaties nog vrijwilligers gezocht

  Op een aantal checkpoints zijn we nog hard op zoek naar vrijwilligers, waaronder in Teuge, Tilburg en Zwolle. Wil jij een handje helpen tijdens HomeSport Events en samen met ons het event tot een succes maken! Geef je dan op als vrijwilliger.

 • Winactie: maak kans op de exclusieve blauwe trui!

  Naast de groene, gele en hartjestrui maak je dit jaar kans op nóg een speciale trui: de blauwe trui! Deze trui, bedrukt met de skyline van Zwolle en in de kleur van de stad, is exclusief voor HomeSport Events 2023 en wordt via een speciale winactie vergeven.

 • Help mee op één van de 12 locaties

  Een bijzonder evenement, toffe locaties en teambuilding gegarandeerd: kom op 24 en/of 25 juni een handje helpen tijdens HomeSport Events. Op de twaalf locaties in Nederland zoeken we vrijwilligers met het hart op de juiste plek. Ook bij jou in de buurt! Om samen met ons een succes te maken van HomeSport Events 2023. Ga ook aan de slag als vrijwilliger en geef honderden HomeSporters een duwtje in de rug (letterlijk en figuurlijk!). Bekijk alle tijden en locaties, en meld je aan via het formulier.

 • Schrijf je team(leden) in vóór 1 mei

  Staat jouw team nog niet ingeschreven voor HomeSport Events? Of is jouw team nog niet compleet? Op maandag 1 mei sluit de inschrijving voor HomeSport Events. Zorg ervoor dat je team voor die tijd staat ingeschreven en alle teamleden zich hebben aangesloten!

 • Meld je aan voor het Pre-Event

  Op zaterdag 22 april organiseren we het Pre-Event bij De Bergse Bossen in Driebergen om ons samen voor te bereiden op HomeSport Events. De dag staat in het teken van ontmoeten, informeren en inspireren. Zien we jou daar? Meld je gelijk aan.

  Aanmelden Pre-Event

 • Inschrijvingen vrijwilligers geopend

  Wil je op een andere manier bijdragen aan HomeSport Events op 24 en/of 25 juni? Alleen, of samen met familie, collega's of vrienden? Kom een paar uur helpen als vrijwilliger op een van de locaties! Het is vanaf nu mogelijk om je aan te melden als vrijwilliger.

  Meld je aan

 • Bestel je eigen teamkleding bij TACTIC

  Onderscheid jouw team tijdens HomeSport Events met jullie eigen teamkleding. Ook in 2023 kunnen teams gepersonaliseerde teamkleding bestellen bij TACTIC, leverancier van de HomeSport Events shirts. TACTIC ontwerpt en levert custom teamkleding voor zowel wielrenners, hardlopers als wandelaars. 

 • Meld je aan voor 'Ontmoet HomeSport Events' op 14 maart 2023

  Is HomeSport Events nieuw voor jou en wil je meer te weten komen over het event? Ben je benieuwd of HomeSport Events iets voor jou is? Kom dan naar Ontmoet HomeSport Events op dinsdag 14 maart 2023 van 19.30-20.30 uur via Microsoft Teams en stel al je vragen. Meld je gelijk aan!

 • Maak kans op Kinderfondsknuffels voor het hele team

  Staat jouw HomeSport Events team nog niet ingeschreven? Wacht dan niet langer! Schrijf je in vóór woensdag 1 maart en maak kans op een zachte Kinderfondsknuffel voor jou en je teamleden.

 • Ambassadeur Jan Versteegh: "Doe mee aan HomeSport Events"

  Sportief aan nieuwe jaar beginnen? Dan heeft Jan Versteegh, ambassadeur van het Ronald McDonald Kinderfonds, een (video)boodschap voor jou: doe samen met familie, vrienden of collega's mee aan HomeSport Events.

 • Startsignaal voor 24-uurse sportuitdaging HomeSport Events 2023 klinkt in Zwolle

  Honderden sportievelingen vertrekken in het laatste weekend van juni 2023 vanuit Zwolle voor de 24-uurse sportuitdaging HomeSport Events. Wielrennend, hardlopend en wandelend leggen zij in één weekend honderden kilometers af. Zo zamelen zij geld in voor de Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds.

 • Ze zijn terug: de [t]Huiswijnen!

  Ook dit jaar kunnen HomeSporters weer de heerlijke [t]Huiswijn bestellen. Vier wijnen (wit, rosé en rood), elk voorzien van een speciaal [t]Huiswijn etiket. Daarmee geef jij jouw fondsenwerving een echte boost. Een echte win-winsituatie: een mooie donatie voor jouw team en een lekkere wijn voor de donateur. Waar wacht je nog op? Bestel ze gelijk.