%

Nieuws

 • Inschrijvingen vrijwilligers geopend

  Wil je op een andere manier bijdragen aan HomeSport Events op 24 en/of 25 juni? Alleen, of samen met familie, collega's of vrienden? Kom een paar uur helpen als vrijwilliger op een van de locaties! Het is vanaf nu mogelijk om je aan te melden als vrijwilliger.

  Meld je aan

 • Bestel je eigen teamkleding bij TACTIC

  Onderscheid jouw team tijdens HomeSport Events met jullie eigen teamkleding. Ook in 2023 kunnen teams gepersonaliseerde teamkleding bestellen bij TACTIC, leverancier van de HomeSport Events shirts. TACTIC ontwerpt en levert custom teamkleding voor zowel wielrenners, hardlopers als wandelaars. 

 • Meld je aan voor 'Ontmoet HomeSport Events' op 14 maart 2023

  Is HomeSport Events nieuw voor jou en wil je meer te weten komen over het event? Ben je benieuwd of HomeSport Events iets voor jou is? Kom dan naar Ontmoet HomeSport Events op dinsdag 14 maart 2023 van 19.30-20.30 uur via Microsoft Teams en stel al je vragen. Meld je gelijk aan!

 • Maak kans op Kinderfondsknuffels voor het hele team

  Staat jouw HomeSport Events team nog niet ingeschreven? Wacht dan niet langer! Schrijf je in vóór woensdag 1 maart en maak kans op een zachte Kinderfondsknuffel voor jou en je teamleden.

 • Ambassadeur Jan Versteegh: "Doe mee aan HomeSport Events"

  Sportief aan nieuwe jaar beginnen? Dan heeft Jan Versteegh, ambassadeur van het Ronald McDonald Kinderfonds, een (video)boodschap voor jou: doe samen met familie, vrienden of collega's mee aan HomeSport Events.

 • Startsignaal voor 24-uurse sportuitdaging HomeSport Events 2023 klinkt in Zwolle

  Honderden sportievelingen vertrekken in het laatste weekend van juni 2023 vanuit Zwolle voor de 24-uurse sportuitdaging HomeSport Events. Wielrennend, hardlopend en wandelend leggen zij in één weekend honderden kilometers af. Zo zamelen zij geld in voor de Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds.

 • Ze zijn terug: de [t]Huiswijnen!

  Ook dit jaar kunnen HomeSporters weer de heerlijke [t]Huiswijn bestellen. Vier wijnen (wit, rosé en rood), elk voorzien van een speciaal [t]Huiswijn etiket. Daarmee geef jij jouw fondsenwerving een echte boost. Een echte win-winsituatie: een mooie donatie voor jouw team en een lekkere wijn voor de donateur. Waar wacht je nog op? Bestel ze gelijk.

 • Inschrijvingen HomeRide, HomeRun en HomeWalk 2023 geopend

  De inschrijvingen voor HomeSports Events zijn open! Op 24 en 25 juni 2023  gaan deelnemende teams (in estafettevorm) 500 kilometer wielrennen, 240 kilometer hardlopen of 120 kilometer wandelen binnen 24 uur.  Om zo geld in te zamelen voor de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen. Hier vinden ouders en hun zieke of zorgintensieve kind een plek dicht bij elkaar.

 • HomeRide, HomeRun en HomeWalk 2022 halen ruim 1.1 miljoen op

  Ruim 1.100 sportievelingen hebben samen 1.125.524 euro opgehaald met de 24-uurse sponsortochten HomeRide, HomeRun en HomeWalk van het Ronald McDonald Kinderfonds. Deelnemers legden op 25 - 26 juni 2022 wielrennend, hardlopend of wandelend honderden kilometers af binnen 24 uur. Dag en nacht, door heel Nederland. De opbrengst komt ten goede aan de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen.