%

Praktische informatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt tijdens HomeSport Events op 24 en 25 juni 2023. Van de routeboeken tot de tracking van alle teams tot de belangrijke telefoonnummers.

Livetracking teams

Teams zijn op 24 en 25 juni te tracken via de volgende link:

https://homesportevents.legendstracking.com/

Routeboek

In het routeboek vind je alle opwachtplaatsen, verkeersstromingen en parkeergelegenheden per checkpoint. Handig in de voorbereiding en voor onderweg. Download de routeboeken:

Let op: het routeboek is i.v.m. de grootte van het bestand enkel te downloaden via bovenstaande wetransfer link

Locaties

Voor een overzicht van alle locaties (checkpoints, cheerpoints en opwachtplaatsen) open je de route via MyMaps. Hier vind je alle locaties terug inclusief adresgegevens.

Checkpoints

Zonder de hartverwarmende medewerking van de volgende locaties had HomeSport Events niet georganiseerd kunnen worden. 

Faciliteiten op de checkpoints

We zijn enorm blij met de gastvrijheid van alle checkpoint locaties. We zijn daar te gast en vragen jullie dan ook de omgeving netjes en schoon achter te laten. In het routeboek staan de faciliteiten per checkpoint. Een overzicht van alle checkpoints vind je op de routepagina

Cheerpoints

Op de route organiseren wij naast checkpoints ook verschillende cheerpoints. De naam doet het al vermoeden: hier is extra support voor de deelnemers aanwezig. Er zijn vrijwilligers die zorgen voor extra aanmoedigingen om jou net dat extra mentale zetje te geven. Het is natuurlijk leuk om met jouw volgauto ook naar deze cheerpoints te komen; samen zorgen we voor nog meer support voor alle teams. Het is uitsluitend toegestaan om met volgauto’s naar deze cheerpoints te komen en dus niet met grote voertuigen, zoals touringcars.

Parkeren

Elk team heeft in aanloop naar HomeSport Events aangegeven hoeveel en wat voor auto’s er meerijden in de volgkaravaan. Op basis daarvan heeft elk team in het teampakket parkeerkaarten ontvangen. Zorg dat deze parkeerkaart duidelijk zichtbaar achter de voorruit ligt wanneer je bij een checkpoint arriveert. Op de verschillende overzichtskaarten van de checkpoints (zie het routeboek) kun jij al zien waar jouw parkeerplaats is. De parkeerkaarten zijn geldig bij start/finish en op de checkpoints.

Navigeren

Gedurende het weekend kun je navigeren met gebruik van de app Komoot. Hiervoor ontvang je in het startpakket een toegangscode. Via onderstaande linkjes kom je bij de routes in Komoot. Download de Komoot app in de Apple Store of de Google Play Store.

Contact

Belangrijke telefoonnummers:

  • HeadQuarters: 06 - 34 60 15 50

Bij ongevallen:

  • Medisch team Rode Kruis: 06- 38 23 63 51
  • HeadQuarters: 06 - 34 60 15 50

Toelichting:
 wanneer het slachtoffer een ernstige bloeding heeft, geen ademhaling vertoont of niet reageert op aanspreken, bel je direct 112. In alle andere gevallen neem je contact op met het medisch team (bij geen gehoor bel je HeadQuarters). Onderneem nooit zelf actie, ook al heb je een EHBO-diploma. Je kan blijvend letsel veroorzaken. Het medisch team zal jou informeren over de te nemen stappen. 

Coördinatiecentrum:
 voor alle overige vragen kun je bellen naar het coördinatiecentrum. HeadQuarters is vanaf zaterdag 11.00 uur tot zondag 18.00 uur bereikbaar. Tevens worden alle teams vanuit dit coördinatiecentrum gevolgd en benaderd wanneer een team afwijkt van de route of achterloopt op het tijdschema en daardoor mogelijk de uiterlijke vertrektijd op het eerstvolgende checkpoint niet haalt. 

Materiaalpech HomeRide

Wanneer je een dusdanig groot mankement aan je fiets hebt, dat je het zelf niet kunt repareren, kun je de fietsenmaker op de route bellen. Om de mobiele fietsenmaker in te schakelen, bel je naar HeadQuarters. Zij zorgen ervoor dat de fietsenmaker ingeschakeld wordt. De fietsenmaker denkt met je mee en geeft advies op afstand. Kleine mankementen, zoals een lekke band, dien je zelf te repareren. Bij grote mankementen vragen we je de fiets mee te nemen en naar het eerstvolgende checkpoint te reizen waar de fietsenmaker aanwezig is om kleine en grote mankementen te verhelpen. Is dat geen optie? Overleg met de fietsenmaker of de mogelijkheid bestaat dat hij naar jou toe rijdt op de route.

Deel jouw foto's en video op social media