%

Help tijdens HomeSport Events

op 24 & 25 juni 2023

HomeSport Events vrijwilligers

Help tijdens HomeSport Events

op 24 & 25 juni 2023

Wil je je op een andere manier inzetten tijdens HomeSport Events? Kom dan een handje helpen! HomeSport Events zou niet kunnen bestaan zonder de inzet van betrokken, enthousiaste vrijwilligers met het hart op de juiste plek. Helpende handen zijn hard nodig om dit evenement succesvol te laten verlopen. Kortom: we kunnen niet zonder jou. Help je mee?

Vrijwilligers HomeSport Events

Op de route zijn we opzoek naar sterke sjouwers die helpen met de op- en afbouw, registratiekanjers, route uitpijlers, cateringhelden, vriendelijke gastvrouwen en -heren, fotografen, masseurs en gezellige sfeermakers. Voor, tijdens en na HomeSport Events.

Wat houdt het in?

Als helpende hand tijdens HomeSport Events kun je het vervolgende verwachten:

  • Kom een paar uur helpen in het weekend van 24 & 25 juni 2023;
  • Overdag of in de nacht;
  • Leuk om te doen samen met vrienden of collega's;
  • Help bij het bereiden en uitdelen van avondeten, ontbijt en tussendoortjes, zodat de HomeSporters weer vol energie verder kunnen;
  • Houd de locatie netjes en schoon;
  • Steek je handen uit de mouwen bij de op- en afbouw van de locaties;
  • Geef HomeSporters een warm welkom, geef ze (soms letterlijk) een duwtje in de rug en beantwoord hun vragen;
  • Leg het weekend vast als fotograaf;
  • Aanmelden kan via het formulier (binnenkort beschikbaar)
  • Maak samen met de HomeSporters het weekend tot een groot succes.

Als vrijwilliger ontvang je een speciaal shirt waarmee je gedurende het weekend herkenbaar bent als vrijwilliger. Dit shirt mag je houden. Daarnaast ontvang je na afloop een bedankje voor je inzet.

"Ik vind het leuk een positieve bijdrage te leveren aan de sfeer en aan de topprestatie van de sporters. Zo mooi om te zien hoe zoveel mensen bij elkaar worden gebracht en zich inzetten voor ouders en hun zieke kind."

- Jara, hielp als vrijwilliger tijdens HomeRide

Locaties & tijden

Langs de route bevinden zich verschillende checkpoints. Hier kunnen deelnemers even uitrusten & wat eten en drinken om fris aan de volgende etappe te beginnen. Zodra de route bekend is, vind je hier op welke locaties en tijdstippen we mensen nodig hebben.

Meld je alvast aan

Weet je nu al dat je een paar uur wilt komen helpen tijdens HomeSport Events? Wat leuk! Laat via onderstaand formulier alvast je gegevens achter. Wij houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws per mail. Zodra de locaties en tijden bekend zijn, kun je je hiervoor inschrijven.

Ik wil helpen als vrijwilliger

 

Hoe gaat Ronald McDonald Kinderfonds om met je gegevens?

Het Ronald McDonald Kinderfonds gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Wij gebruiken ze om je te informeren over onze activiteiten. Wil je de gegevens die wij hebben vastgelegd wijzigen of heb je vragen? Bel 088-221 90 07 of mail service@kinderfonds.nl. Lees ons privacystatement.