%

Meld je aan als vrijwilliger

tijdens HomeSport Events

Vrijwilligers HomeSport Events

Meld je aan als vrijwilliger

tijdens HomeSport Events

Deel deze pagina

HomeSport Events kan niet zonder de hartverwarmende inzet van vrijwilligers. Kom ook een handje helpen op 24 en/of 25 juni 2023. De hulp van enthousiaste vrijwilligers is hard nodig om HomeSport Events succesvol te laten verlopen. Wil je je inzetten als vrijwilliger tijdens dit evenement? Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Dank je wel! 

Over vrijwilligerswerk Word fotograaf

Meld je aan

Mijn gegevens

Geslacht
Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met dieetwensen. Het is echter niet altijd mogelijk om voor alle specifieke wensen een geschikt aanbod te verzorgen. Wij zullen hier tiijdig met jullie over communiceren.
 

Beschikbaarheid

Geef hieronder je beschikbaarheid op. Klik op een locatie om de beschikbare tijden te zien. Je kunt je inschrijven voor meerdere locaties/tijdstippen. Schrijf je je in voor meerdere shifts en locaties? Dan word je door de organisatie ingedeeld. LET OP: tijden zijn indicatief. We houden je als vrijwilliger op de hoogte van het actuele tijdschema. Tijden kunnen daardoor iets afwijken.

Locaties en tijdstippen

Zwolle | PEC Stadion

Zwolle | Rodetorenplein

Zwolle | Deltion College

Enschede

Arnhem

Tilburg

Capelle a/d IJssel

Utrecht (VOL)

Wierden

Deventer

Teuge

Raalte

Lemelerveld

Holten

Overig

Heb je fysieke beperkingen waardoor je bepaalde werkzaamheden niet kan uitvoeren?
We vragen hiernaar, zodat we hiermee rekening kunnen houden bij de indeling van de werkzaamheden.
Ben je geïnteresseerd in een online bijeenkomst voorafgaand aan HomeSport Events?
Ben je in bezit van een EHBO diploma?
Ben je eerder vrijwilliger geweest bij HomeRide, HomeRun of HomeWalk?

Privacy

Het Ronald McDonald Kinderfonds gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Wij gebruiken ze om je te informeren over onze activiteiten. Wil je de gegevens die wij hebben vastgelegd wijzigen of heb je vragen? Bel 088-221 90 07 of mail [email protected]. Lees ons privacystatement.

Veelgestelde vragen

Vrijwilligers
1. Hoe kan ik helpen voorafgaand aan, tijdens of na HomeSport Events?

HomeSport Events zou niet kunnen bestaan zonder de inzet van betrokken, enthousiaste vrijwilligers met het hart op de juiste plek! HomeSport Events is de afgelopen jaren enorm gegroeid en we hopen uiteraard dat er ook in 2024 weer meer dan 1.000 HomeSporters aan de start verschijnen. Jij bent als vrijwilliger daarom onmisbaar om van HomeSport Events een succes te maken.

Zou je een handje willen helpen tijdens HomeSport Events? Kijk hier voor meer informatie, meld je aan als vrijwilliger of stuur een mailtje naar [email protected] als je vragen hebt.

 

2. Hoeveel tijd ben ik kwijt aan mijn vrijwilligerswerk voor HomeSport Events?

Naar verwachting ben je in het weekend van het event zo’n 2 uur voor opening van een locatie en 1 uur na sluiting van een locatie bezig. Gemiddeld moet je rekening houden met een dag van c.a. 5 á 6 uur. Daarnaast is het altijd handig om vooraf naar de (online) informatiebijeenkomst te komen zodat je goed voorbereid aan de slag kan als vrijwilliger bij HomeSport Events.

3. Wordt er een informatiebijeenkomst voor vrijwilligers georganiseerd?

Voorafgaand aan HomeSport Events organiseren we een online informatiebijeenkomst via Microsoft Teams voor alle vrijwilligers. Daarin vertellen we je alles wat je als vrijwilliger moet weten over het HomeSport Events weekend. Ook is er ruimte voor vragen. Heb je je aangemeld als vrijwilliger? Dan ontvang je een uitnodiging voor deze online bijeenkomst.

4. Wat houdt vrijwilligerswerk tijdens HomeSport Events in?

Vrijwilligers helpen om alle wielrenners, hardlopers en wandelaars die op de been zijn, ook op de been te houden. Terwijl HomeSporters zich klaarmaken voor de tocht of al aan het bikkelen zijn, zijn jullie druk in de weer met het opbouwen van de checkpoints. Waar het zwaar wordt voor de deelnemers, motiveren jullie. Dag en nacht wijzen jullie de weg. Jullie zorgen voor een warm welkom. En soms geven jullie ze letterlijk een duwtje in de rug. Kortom, jullie zijn onmisbaar!

Per locatie zijn we opzoek naar sterke sjouwers die helpen met de op- en afbouw, registratiekanjers, route uitpijlers, cateringhelden, vriendelijke gastvrouwen en -heren, fotografen, masseurs en gezellige sfeermakers. Voor, tijdens en na HomeSport Events op 29 en 30 juni 2024. 

Zou je een handje willen helpen tijdens HomeSport Events? Kijk hier voor meer informatie, meld je aan als vrijwilliger of stuur een mailtje naar [email protected] als je vragen hebt.

5. Hoe meld ik me aan als vrijwilliger?

Wil je een handje komen helpen tijdens HomeSport Events bij de start, finish of op een van de checkpoints? Super! Je kunt je aanmelden als vrijwilliger via het digitale aanmeldformulier. Daar geef je je op als vrijwilliger voor een locatie en tijdstip(pen). Als je je hebt aangemeld als vrijwilliger word je door de organisatie per mail op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.

Meer weten over vrijwilligerswerk tijdens HomeSport Events.