%
HomeSport Events HomeRun

HomeRun

240 km hardlopen

In het weekend van 29 en 30 juni 2024 is de dertiende editie van HomeSport Events: de jaarlijkse, unieke sportuitdaging van het Ronald McDonald Kinderfonds. Eén van de drie disciplines is HomeRun, waarbij HomeSporters 24 uur lang hardlopen. Dag en nacht, door weer en wind, dwars door Nederland. Zo zamelen zij geld in voor families met een ziek kind.

HomeSport Events HomeRun

Onvergetelijke teamprestatie

Binnen 24 uur samen 240 kilometer hardlopen: dat is HomeRun. Jullie inspanningen in dit weekend brengen families met een ziek kind dicht bij elkaar. Onderweg passeer je verschillende Ronald McDonald Huizen. Binnen 24 uur leg je met jouw team deze route af. Dat betekent dag en nacht er vol voor gaan en blijven doorzetten. Een unieke, onvergetelijke uitdaging.

Families en hun zieke kind dicht bij elkaar

HomeSport Events wordt al meer dan twaalf jaar georganiseerd door het Ronald McDonald Kinderfonds. De opbrengst van HomeSport Events komt volledig ten goede aan de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen. Dankzij jullie inzet als HomeSporters vinden ouders, broertjes en zusjes daar een plek dicht bij het zieke kind.

HomeSport Events

Chris Kalkman

Inschrijven

De inschrijfkosten voor HomeSport Events zijn € 75 voor sporters en € 25 voor begeleiders. Daarvoor wordt de organisatie en verzorging onderweg geregeld. Elk team werft samen minimaal € 7.000 aan donaties voor de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen. Inschrijven voor HomeSport Events 2024 kan vanaf september 2023.

Zo zorgen jullie ervoor dat zieke en zorgintensieve kinderen hun familie altijd in de buurt hebben. Hebben jullie als team dit bedrag bij elkaar gebracht? Dan ontvangen jullie een startbewijs voor HomeSport Events.

HomeSport Events vrijwilligers

 

Help als vrijwilliger

Wil je graag helpen om van HomeSport Events voor iedereen een onvergetelijke uitdaging te maken? Zet je dan in als vrijwilliger. Help bij de start of finish, of op een van de rustpunten in het land. Zodra alle locaties bekend zijn, kun je je inschrijven.

Vrijwilligerswerk