247-round action2 family bed blokken calendar chevron-right-blue cup daynight zon-maan EnvelopeSimple euro facebook family family Combined Shape flipflops gaming gift-together geef-samen kado group group vrijwilliger hands heart hearts-2 bike run home-walk Fill 1 houses huiskamer map Path nachtzoen open %% projects Download QR-code rolstoel Fill 1 Combined Shape siblings Combined Shape sofa star star teddy time time train twitter Combined Shape washing-machine whatsapp youtube

Verzorging

HomeSport Events zorgt goed voor alle teams. Op de routes vind je checkpoints om uit te rusten, bij te tanken of je te laten masseren. Ook wordt daar voor extra energie gezocht met avondeten, ontbijt, fruit en snacks. Onderweg word je aangemoedigd door betrokken vrijwilligers, muziek en juichende supporters. 

In aanloop naar HomeSport Events wordt meer bekend over de beschikbare faciliteiten op de checkpoints. Denk aan het eten en drinken dat deelnemers per checkpoint kunnen verwachten en waar veldbedden aanwezig zijn in de nacht. HomeSporters worden hier tijdig over geïnformeerd. 

Veelgestelde vragen

Het weekend
1. Welke faciliteiten zijn er onderweg?

Op de route zijn een aantal checkpoints ingericht. Op de checkpoints kunnen deelnemers en begeleiders eten en drinken, even uitrusten en opfrissen. Naast de checkpoints vind je verschillende cheerpoints langs de route, om er samen een groot feest van te maken. Bij de cheerpoints word je op verschillende manieren toegejuicht en aangemoedigd.

2. Moeten wij onze eigen logistiek regelen?

Ja, teams regelen hun eigen logistiek. Dat maakt HomeSport Events een extra leuke uitdaging. Tips? Check de informatie bij ‘logistiek’ op de pagina met handige documenten of neem contact op met de organisatie. 

3. Wanneer wordt de eindopbrengst bekend gemaakt?

Voorafgaand aan het startschot van HomeSport Events wordt bekendgemaakt met welk bedrag de HomeSporters aan hun geweldige prestatie gaan beginnen. Uiteraard komen er ook tijdens en na het weekend nog donaties binnen. Samen gaan we ervoor om zoveel mogelijk overnachtingen te realiseren voor gezinnen, op loopafstand van hun zieke kind in het ziekenhuis.

4. Waar kan ik de foto’s en video’s van HomeSport Events vinden?

De foto’s en video’s van HomeSport Events worden gedurende het weekend uiteraard op de socialmediakanalen geplaatst. Na het weekend verschijnen de foto’s op de website van HomeSport Events. Heb je zelf een mooie foto of video? Deel hem met ons via social media of [email protected]!