%
Start HomeRun

Word fotograaf

tijdens HomeSport Events

Ben jij (amateur)fotograaf en draag jij de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen een warm hart toe? Word dan fotograaf tijdens HomeSport Events! Leg de ploeterende HomeSporters en het feestende publiek vast, schiet de mooiste beelden langs de route en bijzondere momenten op de check- en cheerpoints. Zo zorg jij ervoor dat iedereen nog lang kan nagenieten van HomeSport Events 2023. 

Meld je aan

HomeSport Events

HomeSport Events vindt plaats op 24 en 25 juni 2023. HomeSporters gaan honderden kilometers fietsen, hardlopen of wandelen voor de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen. Met iedere kilometer die HomeSporters afleggen, verkleinen we de afstand tussen ouders en hun zieke kind. Om dit bijzondere evenement vast te leggen zijn we op zoek naar vrijwilliger fotografen.

Wat vragen we van jou als fotograaf?

Als vrijwillig fotograaf tijdens HomeSport Events kun je het vervolgende verwachten:

  • Kom een paar uur fotograferen in het weekend van 24 & 25 juni 2023 op een locatie naar keuze. Aanmelden kan via het aanmeldformulier op deze pagina. Je meld je aan voor een specifieke locatie. Het tijdstip waarop je aanwezig bent, wordt in overleg met de organisatie afgestemd;
  • Fotografeer op een checkpoint overdag of in de nacht (extra bijzonder!);
  • Kom je fotograferen bij de start of finish? In overleg met de organisatie ontvang je een specifieke opdracht. Denk aan het maken van de teamportretten bij de finish.
HomeSport Events

Wat krijg je ervoor terug?

  • Je levert een bijdrage aan een bijzonder, sportief evenement, waarmee geld op wordt gehaald voor families met een ziek kind in de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers of vakantiehuizen;
  • Net als de andere vrijwilligers ontvang je een bedankje en een speciaal shirt waarmee je goed herkenbaar bent en die je na afloop mag houden;
  • Op de locaties is voldoende eten en drinken beschikbaar, daar hoef je dus niet zelf voor te zorgen;
  • Op woensdag 7 juni 2023 organiseren we een online informatiebijeenkomst van 19.30-20.30 voor alle vrijwilligers om het weekend te bespreken. Ook ontvang je voorafgaand aan HomeSport Events een uitgebreide briefing;
  • Dankbaarheid van honderden HomeSporters: je geeft ze een blijvende herinnering aan dit bijzondere weekend en de geweldige, sportieve prestatie die zij leveren.

Wil jij op 24 en/of 25 juni komen fotograferen tijdens HomeSport Events? Meld je aan via onderstaand formulier.

Meld je aan

 
Je meld je aan voor een specifieke locatie. Het tijdstip waarop je aanwezig bent, wordt in overleg met de organisatie afgestemd.
 
Heb je eerder gefotografeerd tijdens HomeSport Events/HomeRide, HomeRun of HomeWalk?

 

Hoe gaat Ronald McDonald Kinderfonds om met je gegevens?

Het Ronald McDonald Kinderfonds gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Wij gebruiken ze om je te informeren over onze activiteiten. Wil je de gegevens die wij hebben vastgelegd wijzigen of heb je vragen? Bel 088-221 90 07 of mail [email protected]. Lees ons privacystatement.

Startschot HomeSport Events 2023

dagen
uren
minuten
seconden

(her)beleef de editie van 2022

Ronald McDonald Kinderfonds moeder bij kind in ziekenhuis

Over het Kinderfonds

Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt er al meer dan 35 jaar voor dat zieke kinderen en hun familie dicht bij elkaar kunnen zijn. Zieke kinderen voelen zich namelijk beter met hun ouders, broertjes en zusjes in de buurt. In elf Huizen logeren ouders, broertjes en zusjes op loopafstand van het ziekenhuis. In twaalf Huiskamers, midden in ziekenhuizen, kunnen families in huiselijke sfeer even ontspannen. In drie vakantiehuizen vinden gezinnen met een zorgintensief kind nieuwe energie.

Het Ronald McDonald Kinderfonds krijgt geen subsidie. Dankzij de onmisbare steun van donateurs, sponsors , actievoerders en HomeSporters kunnen de Ronald McDonald Huizen een gastvrij thuis bieden aan families met een ziek of zorgintensief kind.