247-round action2 family bed blokken calendar chevron-right-blue cup daynight zon-maan EnvelopeSimple euro facebook family family Combined Shape flipflops gaming gift-together geef-samen kado group group vrijwilliger hands heart hearts-2 bike run home-walk Fill 1 houses huiskamer map Path nachtzoen open %% projects Download QR-code rolstoel Fill 1 Combined Shape siblings Combined Shape sofa star star teddy time time train twitter Combined Shape washing-machine whatsapp youtube

Deel het truienklassement

Tussenstand speciale truien

Op deze pagina vind je de actuele tussenstand van het truienklassement voor de speciale truien. Elk jaar maken de HomeSport Events-teams kans op een van de drie speciale truien: de gele, groene of hartjestrui. Deze truien zijn voor het team dat de meeste acties of meest bijzondere actie organiseert, of het meeste geld ophaalt.

Gele trui

HomeRide

Maripaan fiets toppers

€ 26800.56

Maripaan fiets toppers

Haagse Annies

€ 20423.15

Haagse Annies
HomeRun

Team Emy 2.0

€ 9764.70

HomeWalk

Walking Hearts

€ 14645.80

Walking Hearts

Rebels Walking

€ 13647.16

Rebels Walking
HomeSport Events hartjestrui

Hartjestrui

De hartjestrui gaat naar het HomeSport team met de mooiste, origineelste of liefste actie van alle HomeRiders, HomeRunners of HomeWalkers. Ook hier zijn dus drie (team)truien te verdelen. Een speciale jury bepaalt wie de winnaar wordt van deze trui. Twee weken voor HomeSport Events zal de organisatie van HomeSport Events een selectie maken van maximaal tien acties die kans maken op de hartjestrui. Vergeet dus niet om jouw acties te registreren op de website.

De speciale jury kiest vervolgens de winnaar van de hartjestrui.

Titel
Handige documenten
Inhoud

Hulp nodig met fondsenwerven en trainen? Neem dan eens een kijkje bij de Handige documenten. Daar vind je alle documenten die je kunnen helpen in voorbereiding op HomeSport Events. Van logo's, visuals en e-mailhandtekeningen tot trainingsschema's.

Fondsenwerving
1. Waar gaat het sponsorgeld naartoe?

Uit onderzoek is gebleken dat voor een ziek kind de aandacht, warmte en nabijheid van ouders cruciaal zijn voor het herstel. Daarom wil het Ronald McDonald Kinderfonds zoveel mogelijk zieke kinderen samen laten zijn met hun papa, mama, broertjes en zusjes. Het sponsorgeld van HomeSport Events komt ten goede aan het Ronald McDonald Kinderfonds. Het Kinderfonds heeft een CBF-Keurmerk van het Centraal Bureau Fondsenwerving. Deze onafhankelijke instantie houdt toezicht op de bestedingen van fondsenwerving van HomeSport Events. Als team kan je ervoor kiezen om voor een specifiek Ronald McDonald Huis of vakantiehuis te sporten. Als je hiervoor kiest, komen de sponsorgelden volledig ten goede aan dit specifieke Ronald McDonald Huis of vakantiehuis.

2. Hoe kun je als team in de gele, groene of hartjestrui sporten?

Voor het team dat de meeste sponsorgelden binnenhaalt, de meeste acties organiseert, of de origineelste actie op poten zet, zijn er speciale truien. De respectievelijk gele, groene en hartjestrui geven letterlijk meer kleur aan de tocht en zijn een eer om te dragen.

De hartjestrui: het team dat de origineelste actie organiseert en door de kinderjury als winnaar wordt gekozen.

De groene trui: het team dat de meeste acties organiseert (zowel teamacties als individuele acties van teamleden worden meegeteld).

De gele trui: het team dat de meeste fondsen werft. 

Voor welke felbegeerde trui gaat jouw team?

Hier lees je meer over de truien die een team kan winnen.

 
3. Hoe kan iemand mij sponsoren?

Sponsoren is heel eenvoudig. Via je persoonlijke profiel of de teampagina op homesportevents.nl komen je sponsoren op een donatieformulier terecht. Zij kunnen hier als particulier of als bedrijf een donatie overmaken. Betalen kan direct via iDeal of betaling per factuur. Voor meer informatie over donaties en betalingen kun je per mail contact opnemen met HomeSport Events via [email protected] of telefonisch via 088 221 90 00.

4. Hoe kan iemand mij sponsoren vanuit het buitenland?

Dat kan door het bedrag over te maken op NL74 RABO 0333 3338 88 onder vermelding van HomeSport Events en de naam van het team of de deelnemer.
Vervolgens stuurt de sponsor een e-mail naar [email protected] met daarin de (bedrijfs)gegevens van de sponsor en de persoonlijke boodschap aan het gesponsorde team of HomeSporter.
Zodra de betaling en e-mail binnen zijn, zorgen wij ervoor dat de donatie op de juiste pagina terecht komt en bij de stand van het team of de sporter wordt opgeteld. Dit kan enkele dagen duren i.v.m. de betaalverwerking tussen de banken.

5. Hoe werkt het als mijn sponsor via een factuur wil betalen?

Een sponsor kan op de website van HomeSport Events een factuur aanvragen vanuit het donatieformulier. Dat kan door te kiezen voor 'zakelijke betaling' op het donatieformulier. Jouw sponsor ontvangt de factuur dan direct per mail. Voor meer informatie kun je per mail contact opnemen met HomeSport Events via [email protected] of telefonisch via 088 221 90 00.

6. Is het haalbaar om minimaal € 7.000 aan sponsorgelden op te halen?

In de praktijk is gebleken, dat het heel goed haalbaar om € 7.000 aan sponsorgelden in te zamelen. Dat komt neer op ongeveer € 538 per persoon bij een team van 13 HomeSporters (gemiddelde aantal teamleden). Voorgaande jaren haalden de teams zelfs gemiddeld rond de € 14.000 per team op. Zeker wanneer ieder teamlid zijn of haar sociale en/of zakelijke netwerk benadert met het verzoek om te steunen, geeft dit de fondsenwerving een boost. Ook kan het totaalbedrag enorm oplopen als je samen met je teamgenoten publieksacties organiseert; goed voor de teamspirit en erg leuk om te doen! Laten we met elkaar zo veel mogelijk overnachtingen realiseren voor ouders, op loopafstand van hun kind in het ziekenhuis. Want een ziek kind kan niet zonder zijn ouders.

7. Hebben jullie tips om het streefbedrag te halen?

Dat hebben wij zeker. Fondsenwerving is een echte teamprestatie. Op de socialmediakanalen en in de nieuwsbrief van HomeSport Events komen regelmatig fondsenwervende tips voorbij. Laat je ook inspireren door acties van andere teams. Denk hierbij aan het organiseren van een veiling of een diner, laat je trainingskilometers sponsoren of verkoop de speciale [t]Huiswijn. Uiteraard denken wij graag met je mee! Kijk voor nog meer tips en informatie onder het kopje 'Fondsenwerving' bij de Handige documenten.

8. Wat kan ik mijn sponsor aanbieden als tegenprestatie?

Natuurlijk kan je zelf creatieve tegenprestaties voor je sponsoren verzinnen. Zo kun je de logo's van jouw sponsoren op jouw (team)pagina plaatsen. Heb je hier hulp bij nodig? Laat dit ons dan weten. We denken graag met je mee!