%

Speciale truien

Lukt het jullie om veel sponsorgelden te werven? Organiseren jullie veel acties, of bedenken jullie als team een originele actie bedenken? Dan maken jullie kans op een speciale trui: de gele, groene of hartjestrui. Elk jaar maken de HomeSport Events-teams kans op een van deze drie truien. De truien zijn ieder te winnen door HomeRiders, HomeRunners en HomeWalkers.

HomeSport Events HomeRun


Gele trui

Hebben jullie van alle HomeRiders, HomeRunners of HomeWalkers de meeste sponsorgelden opgehaald? Gefeliciteerd! Dan fietsen jullie het hele weekend in de gele trui. De winnaar van de gele trui wordt vastgesteld op vrijdag 23 juni 2023 om 18.00 uur. Het team dat op dat moment bovenaan staat in het klassement van totale inkomsten, wint deze trui. Wijzigingen of toegezegde sponsorbedragen die na dit moment worden geregistreerd, worden niet meegenomen in de uitslag.

HomeSport Events groene trui

Groene trui

Lukt het jullie als team om de meeste acties van alle HomeRiders, HomeRunners of HomeWalkers te organiseren? Dan ontvangen jullie de groene trui. De winnaar van de groene trui wordt vastgesteld op vrijdag 23 juni 2023 om 18.00 uur. Het team dat op dat moment bovenaan staat in het klassement van het aantal actieve acties*, wint deze trui. Actieve acties zijn op zichzelf staande acties, geregistreerd op de website, met een minimale opbrengst van € 50 per actie. Wijzigingen of toegezegde sponsorbedragen die na dit moment worden geregistreerd, worden niet meegenomen in de uitslag.

HomeSport Events hartjestrui

Hartjestrui

De hartjestrui gaat naar het HomeSport team met de mooiste, origineelste of liefste actie van alle HomeRiders, HomeRunners of HomeWalkers. Ook hier zijn dus drie (team)truien te verdelen. Een speciale jury bepaalt wie de winnaar wordt van deze trui. Twee weken voor HomeSport Events zal de organisatie van HomeSport Events een selectie maken van acties die kans maken op de hartjestrui. Vergeet dus niet om jouw acties te registreren op de website.

De speciale jury kiest vervolgens de winnaar van de hartjestrui.

Blauwe trui HomeSport Events 2023

Nieuw: blauwe trui

Naast de groene, gele en hartjestrui maak je dit jaar kans op nóg een speciale trui: de blauwe trui! Deze trui, bedrukt met de skyline van Zwolle en in de kleur van de stad, is exclusief voor HomeSport Events 2023 en wordt via een speciale winactie vergeven. Het team dat de meest creatieve video maakt over hun voorbereidingen op HomeSport Events, hierin een link naar Zwolle verwerkt en 'm post op social media, maakt kans op deze trui. Je kunt deelnemen van 5 t/m 11 juni. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de laatste informatiebijeenkomst op maandag 12 juni. Lees meer over de winactie.

Eén trui per team

Per team kan maximaal één trui gewonnen worden. Mocht een team twee of zelfs alle drie de truien winnen, dan kiest het team welke trui zij het liefste dragen. Het team plaatst zich daarmee buiten mededinging naar de overige truien. Het team dat tweede eindigde in de 'overgebleven' categorie wint dan automatisch in die categorie.

Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk.

* Voorafgaand aan het evenement worden alle acties geanalyseerd. Bij kleine(re), soortgelijke acties behoudt de organisatie van HomeSport Events het recht deze te rekenen tot één actie, ook als de acties op verschillende momenten hebben plaatsgevonden. Dit geldt voor individuele en teamacties.

Tussenstand gele trui

HomeRide

Maripaan fiets toppers

€ 16205.89

Maripaan fiets toppers

Haagse Annies

€ 13871.75

Haagse Annies
HomeRun

ToTheMex

€ 5776.36

Lekker Lekker Lôpe

€ 4808.12

Lekker Lekker Lôpe
HomeWalk

Walking Hearts

€ 11845.80

Walking Hearts

Rebels Walking

€ 9862.56

Rebels Walking

Tussenstand groene trui