%

Aanmelden scooterbegeleider

Wil je je inzetten tijdens HomeSport Events? Kom dan een handje helpen als scooterbegeleider! HomeSport Events zou niet kunnen bestaan zonder de inzet van enthousiaste vrijwilligers met het hart op de juiste plek. Scooterbegeleiders zijn hard nodig om alle HomeRiders op de fiets te begeleiden in de nacht van zaterdag 24 of zondag 25 juni. Help je mee? Meld je via onderstaande formulier.

Als scooterbegeleider rijd je voor een groepje HomeRiders uit in de donkere uren. Zo voorzie jij ze van verlichting en een stukje extra veiligheid.

De scooterbegeleiding vertrekt vanuit het checkpoint in Tilburg (Ireen Wüst IJsbaan) tussen 23.00-04.00 uur richting Capelle a/d IJssel (Sportcomplex Aquapelle) en vanaf Capelle a/d IJssel (Sportcomplex Aquapelle) tussen 03.00-08.00 uur richting Utrecht (De Vechtsebanen) in de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 juni. Meer informatie ontvang je na je aanmelding per mail. 

Vragen? Neem dan contact om met Lieke via [email protected] of 06-86830656.

Meld je aan


Het Ronald McDonald Kinderfonds gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Wij gebruiken ze om je te informeren over onze activiteiten. Wil je de gegevens die wij hebben vastgelegd wijzigen of heb je vragen? Bel 088-221 90 07 of mail [email protected]. Lees ons privacystatement.