%

Over HomeSport Events

Ga de uitdaging aan op 24 en 25 juni 2023

HomeSport Events start

Over HomeSport Events

Ga de uitdaging aan op 24 en 25 juni 2023

In het weekend van 24 en 25 juni 2023 is de twaalfde editie van HomeSport Events: de jaarlijkse, unieke sportuitdaging van het Ronald McDonald Kinderfonds. HomeSporters gaan samen honderden kilometers wielrennen, hardlopen of wandelen. Dag en nacht, door weer en wind, dwars door Nederland. Zo zamelen zij geld in voor ouders met een ziek kind.

Wat is HomeSport Events?

HomeSport Events start

Met je team HomeSporters kies je wat bij jullie past: 500 kilometer wielrennen, 250 kilometer hardlopen of 120 kilometer wandelen. De opbrengst van HomeSport Events komt volledig ten goede aan de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen.

Meer over HomeSport Events

Voor wie?

HomeRide 2019

HomeSport Events is een uitdaging voor iedereen. Voor ervaren wielrenners, hardlopers en wandelaars, en voor mensen die nog niet zoveel kilometers maken. Geen sporter? Maak je dan onmisbaar als teambegeleider of vrijwilliger.
 

Voor wie is HomeSport Events

Praktische zaken

HomeSport Events

In het weekend van 24 en 25 juni 2023 sporten HomeSporters honderden kilometers binnen 24 uur. Wat moet je weten, waar moet je aan denken en hoe bereid je je het beste voor? Wat kun je van de organisatie verwachten? Dat en meer lees je hier.

Praktische zaken

Startschot HomeSport Events

dagen
uren
minuten
seconden
HomeSport Events vrijwilligers

 

Vrijwilligers

Wil je graag helpen om van HomeSport Events voor iedereen een onvergetelijke uitdaging te maken? Zet je dan op 24 en 25 juni 2023 in als vrijwilliger. Help een handje bij de start, finish of een van de checkpoints in het land. 

Meer over vrijwilligerswerk

 

uur samen sporten

 

deelnemende teams in 2022

 

opgehaald in 2022

Ga jij ook de uitdaging aan?

Ouders en hun zieke kind dicht bij elkaar. Dat is waarvoor je je inzet tijdens HomeSport Events. Samen honderden kilometers wielrennen, hardlopen of wandelen. Zo geef je voor ouders een plek dicht bij hun zieke kind. Voor die zo nodige kus of knuffel voor het slapengaan.

Ik doe mee!