%
Ronald McDonald Kinderfonds

Bedankt voor je aanmelding

Welkom bij het Ronald McDonald Kinderfonds

In de nieuwsbrieven die je vanaf nu ontvangt, delen we het belangrijkste nieuws van het Ronald McDonald Kinderfonds, de Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen. Ook vertellen we je graag de ontroerende ervaringsverhalen van gezinnen.

Linda en Guus

Zoals het verhaal van Linda

Als haar pasgeboren zoon Guus wordt opgenomen in het ziekenhuis met ernstige nierproblemen, wilt ze alleen maar dicht bij hem zijn. Terwijl Linda overnacht op de kraamafdeling, logeren haar twee andere kinderen van drie en twee bij haar ouders en reist haar man van hot naar her. “Aan alles voelde ik dat ik mijn gezin weer compleet wilde hebben”, vertelt Linda. Er blijkt een plekje in een Ronald McDonald Huis vrij te zijn, waardoor het gezin dicht bij Guus kan zijn. “Het is zo belangrijk dat er een plek is waar het gezinsleven door kan gaan.”

✨ Samen met jou

In de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen werken we dagelijks aan onze missie: keeping families close. Dat doen we samen met jou. Wil jij ervoor zorgen dat gezinnen zoals die van Linda bij elkaar kunnen zijn wanneer zij het zo hard nodig hebben? Help met geld, tijd of samen met collega's.

Titel
Hoe gaat Ronald McDonald Kinderfonds om met je gegevens?
Inhoud

Het Ronald McDonald Kinderfonds gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Wij gebruiken ze om je te informeren over onze activiteiten. Wil je de gegevens die wij hebben vastgelegd wijzigen of heb je vragen? Bel 088-221 90 07 of mail [email protected]. Lees ons privacystatement.