%

Deel dit bericht

Ambassadeur Jan Versteegh: "Doe mee aan HomeSport Events"

Sportief aan nieuwe jaar beginnen? Dan heeft Jan Versteegh, ambassadeur van het Ronald McDonald Kinderfonds, een (video)boodschap voor jou: doe samen met familie, vrienden of collega's mee aan HomeSport Events.

Jan Versteegh weet als geen ander hoe belangrijk het is om je ouders dicht bij je te hebben als je als kind ziek bent. "Ik ben zelf veel te vroeg geboren. Tien weken om precies te zijn. Toen waren er nog geen Ronald McDonald Huizen. Dus mijn ouders moesten elke keer op en neer rijden van huis naar het ziekenhuis." In 2020 fietste Jan zelf een stuk mee aan HomeRide. Nu roept hij anderen op om ook de sportieve uitdaging aan te gaan door te wandelen, hardlopen óf fietsen. 

Doe mee

Meer weten over het event?

Op donderdag 12 januari organiseren we het digitale 'Ontmoet HomeSport Events' van 19.30-20.30 uur via Microsoft Teams. Tijdens deze online bijeenkomst vertellen we alles wat je moet weten over het event en is er ruimte voor vragen. Dus is HomeSport Events nieuw voor jou, en ben je benieuwd of deze uitdaging iets voor jou is? Meld je dan aan en ontvang de link naar de Microsoft Teams meeting per mail.

Aanmelden Ontmoet HomeSport Events