%

Deel dit bericht

Vrijwilligerswerk tijdens HomeSport Events

Help mee op één van de 12 locaties

Een bijzonder evenement, toffe locaties en teambuilding gegarandeerd: kom op 24 en/of 25 juni een handje helpen tijdens HomeSport Events. Op de twaalf locaties in Nederland zoeken we vrijwilligers met het hart op de juiste plek. Ook bij jou in de buurt! Om samen met ons een succes te maken van HomeSport Events 2023. Ga ook aan de slag als vrijwilliger en geef honderden HomeSporters een duwtje in de rug (letterlijk en figuurlijk!). Bekijk alle tijden en locaties, en meld je aan via het formulier.

Vrijwilligers HomeSport Events

Wat vragen we van jou als vrijwilliger?

HomeSport Events kan niet zonder de hulp van vrijwilligers op de checkpoint en bij start/finish. We zoeken sterke sjouwers die helpen met de op- en afbouw, registratiekanjers, route uitpijlers, cateringhelden en vriendelijke gastvrouwen en -heren. Maar ook fotografen, masseurs en gezellige sfeermakers.

Als vrijwilliger tijdens HomeSport Events kun je het vervolgende verwachten:

  • Kom een paar uur helpen in het weekend van 24 & 25 juni 2023. Aanmelden voor een locatie en dag/tijdstip kan via het aanmeldformulier:
  • Help overdag of in de nacht (extra bijzonder!);
  • Taken kunnen bestaan uit: bereiden en uitdelen van avondeten, ontbijt en tussendoortjes, schoon en netjes houden van de locatie, helpen bij het op- en afbouwen en met de aankleding, gastvrouw of -heer voor het verwelkomen van HomeSporters, begeleiding bij de fietsenstalling (HomeRide/HomeRun), gezellige sfeermaker voor het bouwen van een feestje of leg het weekend vast als fotograaf.

Word ook vrijwilliger

Meld je aan als fotograaf

Over vrijwilligerswerk

HSE vrijwilliger Bianca afbeelding rond


"Het is zó leuk om te doen"

“De sfeer, de mensen. Ik vind het gewoon ontzettend leuk om te doen", vertelt Bianca. Vier keer hielp ze als vrijwilliger tijdens HomeSport Events.  “Je ziet personen helemaal kapotgaan, en gewoon weer op de fiets stappen voor de laatste kilometers. Het is bijzonder om dan een handje te kunnen helpen, ook al is het maar door iets te eten of drinken aan te bieden of ze aan te moedigen. Je taken als vrijwilliger variëren van helpen bij het aankleden van de locatie tot het helpen bij de catering. Daarin word je ook vrijgelaten, en alles gaat in overleg. Dat is erg fijn”