%

Deel dit bericht

Inschrijvingen vrijwilligers geopend

Wil je op een andere manier bijdragen aan HomeSport Events op 24 en/of 25 juni? Alleen, of samen met familie, collega's of vrienden? Kom een paar uur helpen als vrijwilliger op een van de locaties! Het is vanaf nu mogelijk om je aan te melden als vrijwilliger.

Meld je aan

Vrijwilligers HomeSport Events

HomeSport Events zou niet kunnen bestaan zonder de inzet van betrokken, enthousiaste vrijwilligers met het hart op de juiste plek. Helpende handen zijn hard nodig om dit evenement succesvol te laten verlopen.

Terwijl HomeSporters zich klaarmaken voor de tocht of al aan het bikkelen zijn, zijn jullie druk in de weer met het opbouwen van de checkpoints. Waar het zwaar wordt voor de deelnemers, motiveren jullie. Dag en nacht wijzen jullie de weg. Jullie zorgen voor een warm welkom. En soms geven jullie ze letterlijk een duwtje in de rug.  Kortom: we kunnen niet zonder jou. Help je mee?

Ben jij een (amateur)fotograaf en wil je bijzondere momenten tijdens het HomeSport Events weekend vastleggen? Word dan fotograaf tijdens HomeSport Events

Meld je aan als vrijwilliger

Meer over vrijwilligerswerk